Een lijst met programma's aanmaken waarvoor alle netwerkpoorten worden gemonitord

U kunt een lijst met programma's aanmaken waarvoor Kaspersky Endpoint Security alle netwerkpoorten monitort.

We raden aan dat u alle programma's die gegevens verzenden of ontvangen via het FTP-protocol toevoegt aan de lijst met programma's waarvoor Kaspersky Endpoint Security alle netwerkpoorten monitort.

Zo maakt u een lijst met programma's aan waarvoor alle netwerkpoorten worden gemonitord:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop .
  2. Selecteer Algemene instellingenNetwerkinstellingen in het venster met de programma-instellingen.
  3. Selecteer in het blok Bewaakte poorten Alleen geselecteerde netwerkpoorten bewaken.
  4. Selecteer het selectievakje Bewaak alle poorten voor de programma's die voorkomen op de lijst aanbevolen door Kaspersky.

Als dit selectievakje is ingeschakeld, bewaakt Kaspersky Endpoint Security alle poorten voor de volgende programma's:

• Adobe Acrobat Reader.
    • Apple Application Support.
    • Google Chrome.
    • Microsoft Edge.
    • Mozilla Firefox.
    • Internet Explorer.
    • Java.
    • mIRC.
    • Opera.
    • Pidgin.
    • Safari.
    • Mail.ru Agent.
    • Yandex Browser.
  5. Selecteer het selectievakje Bewaak alle poorten voor de opgegeven programma's.
  6. Klik op Selecteren.

Dit opent een lijst met programma's waarvoor Kaspersky Endpoint Security alle netwerkpoorten monitort.

7. Gebruik de schakelaar in de kolom Status om netwerkpoortbewaking in of uit te schakelen.
  8. Als een programma niet is opgenomen in de lijst met programma's, voegt u het als volgt toe:
    1. Klik op Toevoegen.
    2. Voer in het geopende venster het pad naar het uitvoerbare bestand van de toepassing en een korte beschrijving in.
    3. Stel de status Actief of Inactief in voor de bewaking van netwerkpoorten.
  9. Sla uw wijzigingen op.